Tietoa meistä


Turun DI-kerho - paikallinen TEKniikan verkostosi

Olemme Lounais-Suomen alueella toimivia tekniikan ammattilaisia ja TEKkiläisiä. Verkoston vaikutuspiiriin kuuluvat myös muut alueen tekniikan toimijat kuten korkeakoulut ja yliopistot sekä yhteisöt sekä erityisesti alueen yritykset.

Kerhon jäseneksi voi liittyä Tekniikan Akateemiset ry:n jäsen, joka on ilmoittanut haluavansa liittyä kerhoon. Kerhon nuoreksi jäseneksi, jolla on oikeus osallistua kerhon kokouksiin mutta ei äänioikeutta, pääsee vastaavasti Tekniikan Akateemiset ry:n opiskelijajäsen.

Turun DI-kerho - jatkoaika teekkarielämälle

Haluamme myös vaalia teekkariperinteitä ja olla mukana paikallisesti niiden kehittämisessä.

Mitä me sitten teemme?

Toimintaamme kuuluvat perinteiset teekkarihengessä järjestettävät tapahtumat: Wapputapaaminen, Kevätpurjehdus ja Pikkujoulut, joissa pääset hyvässä tunnelmassa verkostoitumaan paikallisten TEKniikan osaajien kanssa.  Vahvassa roolissa ovat myös säännölliset ekskursiot alueen yrityksiin ja tietysti yhteistyö paikallisen TEK-organisaation kanssa. Pyrimme myös verkottumaan alueen muiden TEKniikan toimijoiden kanssa. Toimintaan on helppo käydä tutustumassa kuun viimeisenä torstaina järjestettävissä kerhon aftereissa!